söndag 17 februari 2013

Wrong Turn 5: Bloodlines

Så har det dykt upp ännu en del i "Wrong Turn"-serien. Våra kära blodtörstiga inavlade bonnläppar är tillbaka. Men först en liten snabbrecension av de tidigare delarna. Del 1: Bra. Del 2: Hyfsad. Del 3 och 4: Usla. Och så har vi då denna 5:e del. Ja, vad ska man säga. Den är i alla fall snäppet bättre än del 3 och 4.
"Wrong Turn"-serien är ju lantis-slashers i stil med "The hills have eyes." Denna gång är det ett gäng ungdomar i en bil som är på väg till en festival när helt plötsligt en inavlad bonnlurk står mitt på landsvägen. Bilen måste väja och kraschar. Snart måste ungdomarna fly för livet för att försöka överleva dessa missbildade och galna bonnläppar som härjar här ute.
Skådisinsatserna är svajiga på sina håll, men filmen är ändå lite underhållande och inte helt kass ändå. Scenen när filmens titel presenteras är cool; det står WRONG TURN, och sen ligger en avhuggen hand under med fem spretande fingrar, som symboliserar att det är del 5.
Det mest positiva jag kan säga om "Wrong Turn 5" är att den innehåller kreativa dödsscener. Det är ju egentligen märkligt med tanke på att bonnläpparna är dumma som spån, men komma på kreativa sätt att döda folk det kan dom.
Betyg: 2½ av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar