måndag 17 december 2012

The Barrens

Der finns en legend som handlar om "Jersey Devil" en slags skräckinjagande varelse med vingar som finns i skogen. Det är den legenden som ligger till grund för den här filmen "The Barrens."
Filmen handlar om en familj som beger sig ut i skogen för att campa. Ryktet går att en person försvunnit i skogen och alla blir på helspänn. Snart börjar pappan bete sig konstigt. Han är övertygad om att han skymtat det mytomspunna monstret "Jersey Devil" men det är ingen annan än han som ser något. Är allt bara i hans fantasi?
Jag tyckte filmen började ganska okej, men det gick snart utför ganska rejält. Regissören heter Darren Lynn Bousman. Han har tidigare regisserat ett par "Saw" rullar och även filmen "11-11-11" (som jag också tyckte började bra, men sedan dog storyn även där)
Jag gillar själva legenden om monstret och det borde verkligen gå att få till något kusligt, men tyvärr blir "The Barrens" aldrig särskilt läskig. Tänk dig "The Shining " i skogen, fast sämre, så har du ungefär den här filmen.
Betyg: 2½ av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar